21 oktober 2013

hollandse-avondposter-2013.jpg

Nico Klomp

21 oktober 2013

nico-klomp.jpgHet zingen begon allemaal met een grapje in de kroeg maar inmiddels is Nico uitgegroeid tot een volwaardige zanger die niet onderdoet voor de professionals. Het feest kan beginnen want Nico is binnen is een keiharde gegeven.

Biografie Samantha

21 oktober 2013

Samantha Beijsamantha-beij

Samantha ben ik heel wat jaren geleden tegengekomen toen ik in een café stond te zingen, zij zou daar ook gaan optreden. Toen ik haar hoorde zingen maakte haar prachtige stem een enorme indruk op me, ze zingt met het allergrootste gemak.

De afgelopen jaren hebben we geregeld samengewerkt, met haar is het altijd gezellig en prettig werken. Ze is een allround artiest met ruim 20 jaar ervaring; van Nederlandstalig, Engelstalig tot dance, het gaat haar gemakkelijk af. Sam is een lieve en bescheiden vrouw die door haar brede repertoire en -glimlach op ieder feest goed tot haar recht komt. Sam, je bent een topper!

Biografie Onze Blaricumse Denise

21 oktober 2013

denise.jpgDenise

 Een unieke combinatie van animatie en zang is de beste omschrijving van de act van zangeres Denise.

Met twee jaar aan de kleinkunst Academie ‘op zak’, weet zij uw gasten als geen ander te vermaken!
Denise is een veelzijdige zangeres en een prachtige persoonlijkheid.

Biografie Hans Kap

21 oktober 2013

hans-kap.jpg Hans Kap is naast Andre Hazes misschien wel de bekendste Amsterdammer die er is. Hans is met zijn accordeon, vrolijke uitstraling en onbetaalbare humor een groot artiest. Hij heeft ruim 20 jaar gespeeld bij ‘Populair’ op het Rembrandtsplein, bij binnenkomst begroette hij je zoals alleen hij dat kan.

Hij zit al ruim 30 jaar in het vak en heeft overal en met iedereen gespeeld, ik bewonder dat hij altijd zichzelf is gebleven; ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’.

Hans weet je met zijn meezingers tijdens ieder optreden te boeien, tussendoor maakt hij grappen of zet hij soms z’n accordeon aan de kant en zingt hij een paar disconummers. In elk opzicht is hij een groot artiest, hij doet zijn werk met veel plezier en enthousiasme. ‘Hans, je bent een absolute topper!’.